Olivia’s Kamaria

Geniet van de Griekse rust

Projectinformatie

WordPress Web Design

OVER DE KLANT

Arjan en Cristel van der Mooren zijn verknocht aan Griekenland. Ze kochten in 2008 een stuk grond op het eiland Peloponnesos en bouwden daar hun eigen villa met aangrenzende studio's.

DOELSTELLING

Het doel van de website is om de studio's in Griekenland zichtbaar te maken en de mogelijkheid te bieden om een aanvraag te doen tot het boeken van zo'n luxe studio van Arjan en Cristel.

Geniet van de Griekse rust

Op de heuvel in Kamaria, verscholen maar niet verstopt in een heel grote olijfboomgaard met bomen soms wel 200 jaar oud, staat ons huis met de geschakelde studio’s. Ook nog eens aan het einde van een eigenweg zodat absolute rust gegarandeerd is. Vanuit de studio’s zijn er talloze wandelmogelijkheden, zowel voor de geoefende als de beginnende wandelaar geschikt. Een heerlijk zandstrand op 1 kilometer en op loopafstand zijn 2 tavernas te vinden. Zoekt u eens wat meer bedrijvigheid dan is Finikounda op 2 kilometer. Deze streek heeft alles. Stranden, bossen, watervallen, bergen, gezellige stadjes en vanzelfsprekend de vele oudheden en bezienswaardigheden. Alles wat we hier zouden proberen te omschrijven zou het landschap tekortdoen. Beleef de gastvrijheid en kom het zelf ontdekken!